Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Фейсбук, Георги ЕлисеевПочивай в мир, слънчице! са думите,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Фейсбук, Георги ЕлисеевПочивай в мир, слънчице! са думите,
Коментари Харесай

Любимият мъж на Лорина Камбурова: Почивай в мир, слънчице

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Facebook, Георги Елисеев

" Почивай в мир, слънчице! " са думите, с които обичаният на Лорина Камбурова Георги Елисеев, е споделил тъгата си в обществената мрежа. 

" Продължавай да блестиш по този начин, както единствено ти можеш " - гласи различен негов коментар към тяхна обща фотография. 

Младият мъж и актрисата се събират към 2016-та година и ги свързва огромна обич, разказва тя самата пред другари. Той е варненец, дълги години живее в Ню Йорк, където е финансист, само че същинската му пристрастеност е да бъде диджей. Често пътува до България.

Още през 2018-та Лорина споделя пред медиите, че е доста щастлива и това е най-важно за тях двамата, а проектите за женитба и деца остават като вид за развиване на любовта им....От тогава до ден сегашен съвсем няма публична информация по какъв начин протичат връзките им, само че Георги е сменил профилните си фотоси през последните часове и е излял възприятията си с по едно изречение в постовете... 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР